שלום פרופ'אבקש את תשובתך בהמשך לשאלה למלטה:האם לאחר הינשנות DLBC תוך חצי שנה, ובהמשך השתלה עצמית האם נהוג בשנה הראשונה פטסיטי כל 3 חודשים, כי זה מה שנאמר?שוב תודה
שאלה: לאחר גילוי לימפומה מסוג הודג'קין לבחורה בת 22. גידול ראשוני בחזה. לאחר PRET-CT גילוי של בלוטות "פעילות" במפשעה, בגב תחתון, לבלב. (שלב 3 או 4).
קיבלנו חוות דעת לסוג טיפול מסוים, אני לא זוכר את שמו אבל זהו הטיפול המורכב מ8 סוגי תרופות.
האם כדי להתייעץ עם רופא נוסף לגבי המינונים של הטיפול והתרופות??
תודה רבה
הצורך בהתיעצות נוספת לגבי הטיפול היא לחלטת החולה ומשפחתה. ממכתבך אני מבינה שכיוון שהמחלה מתקדמת הוחלט על טיפול ב-BEACOPP שזה הטיפול המקובל בהודג'קין בשלב מתקדם.מינוני התרופות הם סטנדרטיים.
שלום רב.
אמא חולת לימפומה. היא עברה לפני שנה וחצי סידרה של 6 טיפולים
RCOP בסיומה הוגדרה בהפוגה חלקית (טחול היה בגודל 13 ס"מ )
לפני מספר ימים היא עשתה US ובדיקות דם
התוצאות:
טחול - 19.3 ס"מ גדול נראה אחיד אך היפואקוגני מהרגיל.
לבלב - מוקד ציסטי בקוטר 1.1 ס"מ באיזור הלבלב
התוצאות החריגות בבדיקות דם:
PLT 97
LUC abs 0.5
LUC% 7.6
Neut% 35.9
MCHC 31.8
לימפוציטים והמוגלובין בנורמה.
האם ההפוגה נגמרה?
תודה מראש
יהודית
3. האם בבדיקת פט סיטי עלולולים לסמן סימני דלקת או פריצת דיסק ולטעות עם סימני המחלה? (במקרה כזה אם עדיף שאדחה את בדיקת הפט עד להחלמה?)מה דעתך?שוב תודה עליזה
בוקר טוב,האם ספירת דם תקינה לאחר כימו יכולה להעיד שהחומר הכימותרפי לא עושה את העבודה (בלחימה מול המחלה).אחות בביה"ח שיבא רמזה לי שכשיש תוצאות טובות של בדיקות דם הדבר יכול להעיד על כךהאמנם?תודה והמשך יום נעים.
שלום
אשמח לדעת האם ישנן תופעות לוואי לאחר קבלת עירוי חלבונים לחולת CLL?
דבר נוסף, גרד בעור בילתי פוסק לאחר קבלת טיפולים כימו ונסטראואדים לחולת CLL' האם יש קשר למחלה או לטיפול שקיבלה
תודה רבה מראש