לאחר 6rchop חזר לי הלימפומה בשד, קיבלתי 2 ICE.
קיבלתי פעמיים מטרוטקסאט לוריד ואני עתידה לקבל beam והשתלה עצמית.
נאמר לי כי לפני ה-beam עליי לעשות pet. ברצוני לשאול מה הזמן המינימלי שצריך לעבור החל מקבלת המטרוטקסאט ועד ה-pet?
שאלה נוספת - איסוף תאי הגזע לקראת ההשתלה נעשה לי לאחר טיפול ice אחד וייתכן שלא הייתי נקייה בשלב זה (נבדקתי ב-pet רק לאחר ה-ice השני). האם זה תקין? האם בהשתלה לא יחזירו לי תאי גזע נגועים בסרטן?
תודה מראש,
רקע קצר ,בנומבר האחרון הבראתי מDBLC, קיבלתי 6 RCHOPו ו6 דקפפטיל בסוף דצמ עשיתי 2 טיפולי MTX .במעקב של ספירת דם כל חודשיים וביוני האחרון עשיתי פטסיטי שברוך השם הכל תקין כמו כן גם הספירות דם תמיד טפו טפו תקינות אגב גם המחזור חזר להיות סדיר טפו טפו ;שאלתי היא האם שהספירות תקינות זה רק לגבי מה שעברתי או שזה מחסה לי את כל הגוף מפני סוגים שונים ואחרים של סרטן?????והאם תוכלי שוב להסביר לי בקצרה על הטיפול המונע שעברתי MTX כנל האם זה רק על DDBCL או זה מניעה כלל גופנית מפני המחלה???המון המון תודה על ההקשבה והמענה המהיר שלךבברכה הילה הבריאה
הייתכן שתוצאות הדם תקינות ועדיין מחלת הלימפומה פעילה?
גמר חתימה טובה ותודה מראש על הכל.
נאמר לי כי לפני ה-beam עליי לעשות pet. ברצוני לשאול מה הזמן המינימלי שצריך לעבור החל מקבלת המטרוטקסאט ועד ה-pet? תלוי בדחיפות הדבר אפשר לבצע אחרי שבועיים
שאלה נוספת - איסוף תאי הגזע לקראת ההשתלה נעשה לי לאחר טיפול ice אחד וייתכן שלא הייתי נקייה בשלב זה (נבדקתי ב-pet רק לאחר ה-ice השני). האם זה תקין? זה תקין האם בהשתלה לא יחזירו לי תאי גזע נגועים בסרטן? אם לא היתה מעורבות מח עצם בבדיקות קודמות הסיכוי לכך נמוך ביותר. אנו מאמינים שגם אם יש מעט תאי לימפומה בשתל הגוף יתגבר עליהם.