בוקר טובבעלי החלים לפני כשנה וחצי ממחלת הוג'קין. כיום אני בהריון בחודש שישי. רציתי לשאול: 1. האם יש יותר סיכוי לילדינו לחלות במחלות כמו הוג'קין או לוקמיה?2. בטיפול מיקרומניפולציה השתמשנו בזרע טרי שהתחדש והתחזק כשנה וחצי לאחר סיום הטיפולים. האם זרע לאחר טיפול כימוטרפי חוזר להיות תקין? האם אין סיכון בשימוש בזרע "טרי" לאחר טיפולים כאלה? 3. מניסיונכם האישי, ישנם זוגות רבים שעברו טיפולים כימוטרפיים ועשו ילדים בזרע טרי או שרובם השתמשו בקפוא?ביצעתי את כל הבדיקות: שקיפות עורפית, שתי סקירות וחלבון עוברי שתוצאותן יצאו טובות. אני חוששת מבדיקת מי שפיר ולכן לא ביצעתי אותה. אני מוטרדת מעט מעניין הפגמים הכרומוזומליים ואשמח לקבל חוות דעת בנושא.תודהיום נפלאלילך
לאחר 6rchop חזר לי הלימפומה בשד, קיבלתי 2 ICE.
קיבלתי פעם אחת מטרוטקסאט לוריד ואני עתידה לקבל פעם נוספת, ובסוף beam והשתלה עצמית.
ברצוני לשאול החל מאיזו רמה של מטרוטקסאט בדם ה-ph כבר לא צריך להיות 8 וניתן להשתחרר מהאינפוזיה הביתה?
תודה מראש!
שלום רב, אודה למענה לשאלות הבאות, להן לא מצאתי מענה חד משמעי:
1. האם בקריש דם יש גם כדוריות לבנות, או רק כדוריות אדומות וטסיות?2. בטיפול ישיר בטרומבוס חסימתי, באמצעות ממיס מקבוצת UPA או TPA, מה משך הזמן עד המסה מלאה של הקריש?3. האם תכונות תאי הדם בקריש שהומס חוזרות לקדמותן, או יש פגיעה בלתי הפיכה (ואם פגיעה - באיזה מסוגי התאים)? 4. האם התמיסה לניזול הממיס המוצק בטרם השימוש בו יכולה להיות CPD (סודיום ציטראט), במקום הניזול המקובל בתמיסת NaCl (סודיום כלוריד)?
תודה על תשומת הלב והמענה!
גמר חתימה טובה!
יותם.
אני חודש לאחר השתלת מוח עצם מתורם היום נשברו לי 2 צלחות פורצלן על השיש שנפלו מהארון למעלה והתפזרו המון זכוכיות קטנטנות וגדולות לכל עבר ונפצעתי ביד כמה שריטות ונזל דם לאחר ששמתי פלסטר הדם נפסק אני מודאגת כי הבנתי שכל החיסונים נמחקו בהשתלה כולל טטנוס האם זה מסוכן ומה הייתי אמורה לעשות לנסוע למיון בגלל זה? אודה לתשובתך המהירה כי אני מאוד מודאגת