כאשר הובחנתי לפני 5 חודשים נערך לי בדיקת pcr נאמר לי שהתשובה חיובית . האם תשובה pcr חיובי משמעותה 100% ? כלומר 100% תעתיקים של bcr /abl.
לדעתי פרופ' בן יהודה פשוט פיססה בטעות את שאלתך- מציעה לך להעתיק את ההודעה ולפרסם אותה שוב בפעם 1 (כי כשאתה מוסיף עוד הודעות אז לא רואים שפורסמה הודעה חדשה).
בכל מקרה- מנסיון (בעלי חלה בלימפומה) - אם אתה ממש חושש אלי כדאי שתבצע סי טי, למרות שמהתיאור שלך אין סיבה לחשש )(הבדיקות תקינות, אין תסמינים נוספים והרופא לא חש במשהו חשוד).
לדעתי- כדאי שתעקוב אחר הגודל והכאב בבלוטה ואם יהיה שינוי אז כדאי לבדוק. אם תמתין חודש לאולטרסאנד- זה נראה לי זניח במקרה של לימפומה (חלילה).
לדעתי פרופ' בן יהודה פשוט פיספסה בטעות את שאלתך- מציעה לך להעתיק את ההודעה ולפרסם אותה שוב בפעם 1 (כי כשאתה מוסיף עוד הודעות אז לא רואים שפורסמה הודעה חדשה).
אני חושבצת שכדאי שתפני להמטולוג קשה לי ליעץ לך על סמך הנתונים אך יש טיפול חדש שניתן לקבל היום למחלה זו.
אני מודה לך מכל לב על התשובה אך שאלתי האם יש קשר בין מוקד היפודנסי בטחול וכבד לבין המחלה שכתבתי לעיל דעי לך שמשפחתי מאוד מעריצה תאת מלאכת הקודש שאת עושה באתר חזק וברוך
שלום פרופ'אבקש את תשובתך בהמשך לשאלה למלטה:האם לאחר הינשנות DLBC תוך חצי שנה, ובהמשך השתלה עצמית האם נהוג בשנה הראשונה פטסיטי כל 3 חודשים, כי זה מה שנאמר?שוב תודה