תודה על תשובתך אך לתורם 0- ולמושתל a+ ולאחר ההשתלה נשאר a+לכןגם פניתי אלייך בשאלה.הדבר התגלה במקרה 15 חודשים לאחר ההשתלה ויש קליטה של השתלבמשך כל השנה נעשו בדיקות ותמיד יצא "דונור"גם הרופאה התפלאה ולא הייתה לה תשובה צריכה לברר מה קרה לפי דעתך? תודה
אני מצטערת על הנדנוד אבל לא ידעתי שאת מבררת כי לא קיבלתי תשובהממך תשובה ופשוט חשבתי כי דילגת על שאלתי בטעות.תודה רבה על הרצון הטוב אחכה לתשובה וסליחה שוב
שלום פרופ' בן יהודה דינה,אני אחרי טיפול כימותרפי שישי מתוך הכמות שאני אמור לקבל עפ"י הפרוטוקול,(נשארו עוד שני טיפולי מבטרה בלבד)בזמן האחרון,בעיקר אחרי הטיפול האחרון בסידרהאני מרגיש לא כל כך טוב.זה אומר,חולשה מדי פעם,בחילות מדי פעם(ללא הקאות),כאבי בטן עליונה ותחתונה,חולשה ברגליים,קצת עצירות מדי פעם,תופעות שלא היו כמעט בטיפולים הראשונים .עלי לציין שהתיאבון שלי טוב מאוד,גם הבדיקות דם שאני עושה לפני כל טיפול ממש טובות,הרופא הראה לי אותם.מה דעתך על זה?בתודה מראשדוד
התלונות מתאימות לטיפול כימותרפי
תודה לך על התשובה,שיהיה לך רק טוב ויום טובדוד
תוכלי להפנות את שאלתך גם בפורום תמיכה של האגודה, בקישור הבא:http://www.cancer.org.il/forums/19.aspx
שילחי לי בפקס את הפלאפון שלך
פרופסר בן- יהודה שלום,אני בת 30. אחרי הפסקת הריון אחת והפלה טבעית.ההפסקת ההריון נעשתה בשבוע 17 עקב מום בעובר (לא התפתחה אצבע ביד שמאל), כאשר היועצים הגנטים שהתייעצנו איתם העלו אפשרות שמדובר כתוצאה מאי ספיקות זמנית של דם.ההפלה השניה נעשתה בשבוע 7, כאשר העובר היה בגודל של שבוע 5.
מבדיקת דם שעשיתי בהריון הראשון נמצא ערך HbF של 1.2% (לא בטוחה שזה קשור)
האם לדעתך יש קשר בין ההפלות לקרישיות דם? האם עלי לעשות ברור מקיף יותר בנושא?