הייתכן שתוצאות הדם תקינות ועדיין מחלת הלימפומה פעילה?
לאחר 6rchop חזר לי הלימפומה בשד, קיבלתי 2 ICE.
קיבלתי פעמיים מטרוטקסאט לוריד ואני עתידה לקבל beam והשתלה עצמית.
נאמר לי כי לפני ה-beam עליי לעשות pet. ברצוני לשאול מה הזמן המינימלי שצריך לעבור החל מקבלת המטרוטקסאט ועד ה-pet?
שאלה נוספת - איסוף תאי הגזע לקראת ההשתלה נעשה לי לאחר טיפול ice אחד וייתכן שלא הייתי נקייה בשלב זה (נבדקתי ב-pet רק לאחר ה-ice השני). האם זה תקין? האם בהשתלה לא יחזירו לי תאי גזע נגועים בסרטן?
גמר חתימה טובה ותודה מראש על הכל.
נאמר לי כי לפני ה-beam עליי לעשות pet. ברצוני לשאול מה הזמן המינימלי שצריך לעבור החל מקבלת המטרוטקסאט ועד ה-pet? תלוי בדחיפות הדבר אפשר לבצע אחרי שבועיים
שאלה נוספת - איסוף תאי הגזע לקראת ההשתלה נעשה לי לאחר טיפול ice אחד וייתכן שלא הייתי נקייה בשלב זה (נבדקתי ב-pet רק לאחר ה-ice השני). האם זה תקין? זה תקין האם בהשתלה לא יחזירו לי תאי גזע נגועים בסרטן? אם לא היתה מעורבות מח עצם בבדיקות קודמות הסיכוי לכך נמוך ביותר. אנו מאמינים שגם אם יש מעט תאי לימפומה בשתל הגוף יתגבר עליהם.
בוקר טובבעלי החלים לפני כשנה וחצי ממחלת הוג'קין. כיום אני בהריון בחודש שישי. רציתי לשאול: 1. האם יש יותר סיכוי לילדינו לחלות במחלות כמו הוג'קין או לוקמיה?2. בטיפול מיקרומניפולציה השתמשנו בזרע טרי שהתחדש והתחזק כשנה וחצי לאחר סיום הטיפולים. האם זרע לאחר טיפול כימוטרפי חוזר להיות תקין? האם אין סיכון בשימוש בזרע "טרי" לאחר טיפולים כאלה? 3. מניסיונכם האישי, ישנם זוגות רבים שעברו טיפולים כימוטרפיים ועשו ילדים בזרע טרי או שרובם השתמשו בקפוא?ביצעתי את כל הבדיקות: שקיפות עורפית, שתי סקירות וחלבון עוברי שתוצאותן יצאו טובות. אני חוששת מבדיקת מי שפיר ולכן לא ביצעתי אותה. אני מוטרדת מעט מעניין הפגמים הכרומוזומליים ואשמח לקבל חוות דעת בנושא.תודהיום נפלאלילך