מספקת,היום עשו לי ניקור מהבלוטה מתחת לסנטר,ואולי הקרנות...נאמר לי שניתוח לא יעיל בלימפומהALK+LBCL,..אני מיואש,כי אין לאף1פתרון לטיפול ודאי...הייתי צריך להגיע אלייך ליעוץ,אך הרגשתי לא טוב.. ולמחרת נאמר לי שאני נכנס להשתלה...פתאום הוחלט שלא,כי זה עוד כימותרפיה שעלולה לא להשפיע טוב....מבקש להתיעץ איתך בדחיפות0523508669שמעון
משמעות בבקשה לתוצאת בדיקת דם : נמצא פס השקעה חלש מסוג IgG Kappa בבדיקת Immunofixation test (B
כפי שתבתי בעבר, בבדיקת CT לאימי נראו בלוטות מוגדלות בבית השחי והצוואר 2 ס"מ, ביופסיה- לימפומה בדרגה ממאיקות נמוכה מרגינל זון, תאים קטנים b .נשלחה ל CT PET - עת אני בלחץ לא נורמאלי- מה עוד ניתן לגלות?האם יתכנו תוצאות דרמטיות ומפחידות נוספות, או שמא הביופסיה כבר נתנה אתהתמונה העקריתמודה מעומק הלב על הסבלנות ועל התשובות המקצועיות והמהירותאין מילים . . .
שלום , יצרו קשר עם אשתי לגבי התאמה אפשרית לתרומת מח עצם. קראנו על אופן התרומה , ועל השימוש בחומר neupogen . לאשתי יש רקע משפחתי ( סבתות , דודה ) עם סרטן השד (וכטיפול מונע הוצאו גם הלימפות) . האם לדעתך שימוש בחומר זה עלול לסכן אותה (בטווח הקצר או הארוך) ? תודה.רפי.
NEUPOGEN נמצא בשימוש כבר שנים רבות ובוודאי מאות אלפי אנשים בריאים וחולים נחשפו לתרופה. אין שום עדות לכך שהוא יכול לעורר או לגרום לגידולים ממאירים כך שאיני רואה סיבה שאשתך לא תתרום תאי אב ובכך תציל חיים. בטווח הקצר יתכן שהיא תסבול מכאב גב וכן מחוסר נוחות בעת מתן התאים.תודה על הפנייה