שלום, פרופסור דינה
אני מצטערת מראש שאני מנצלת את הפורום זה להתייעצות אישית. קיבלתי את הטלפון שלך ממינט, אך היות וקיבלתי אותו על מנת לבצע בירור מסוים ביום מסוים בשעה מסוימת, אני נמנעת מלהשתמש בו למטרות אחרות.
קודם כל, אני אסירת תודה שהתור של סבתא שלי הוקדם ליום חמישי הקרוב. רציתי להתייעץ איתך בקשר לשני דברים:
.1 התור נקבע ליום חמישי הקרוב אחר הצהריים ודובר על אפשרות אשפוז באותו יום שכן אנו גרים בבאר שבע וסבתי מאוד מבוגרת וכרגע גם מאוד חלשה ויהיה זה קשה עד בלתי אפשרי להביא אותה פעם נוספת למטרות אשפוז. אני תוהה אם יום חמישי אחר הצהריים הוא זמן מתאים להתאשפז. כל יום אשפוז הוא חוויה קשה עבורה (שכן בבית בנינו לה סביבה תומכת שמקלה עליה), ואם מתאשפזים ביום חמישי אחר צהריים הרי שמתחילים את האשפוז ביומיים שבהם לא ניתן לבצע בדיקות/טיפול. האם אני טועה? מה את ממליצה?
.2 היום היא התעוררה מאוד חלשה עם סחרחורת חזקה. אני מקווה מאוד שזה יעבור וביום חמישי נוכל להגיע, שכן חיכינו מאוד להזדמנות זו. עם זאת, במידה וחס וחלילה המצב שלה ביום חמישי לא יאפשר נסיעה, האם אוכל להגיע עם הניירת שלה. אני מבינה שבלי לראות אותה לא תוכלי להמליץ על שום טיפול, אך אולי תוכלי להתרשם באופן כללי על מצבה (וגם להסביר לי קצת שכן איש לא מדבר איתנו ולא מסביר לנו כלום) ונוכל לתאם את הבאתה לפגישה נוספת ואשפוז. כמובן השאיפה שלי היא שלא נגיע לזה ונצליח להביא אותה כבר ביום חמישי הקרוב.
המון תודה,
ויקטוריה
מה מצביע פריטין גבוהה מצב של דלקת?