ההמטולוגית לא הזכירה דבר כזה, וזה נראה לי מאוד חשוב.בתודה רבה
לאחותי חשד ללימפומה רציתי לברר לגבי המטלוג מאזור המרכז, ירושליים ואזור הדרום. תודה
כי בפעם השנייה כשקיבלה את הטיפול הזיהום ממש סיכן את חייה.ועכשיו כשאנחנו חושבים שעליה לקבל טיפול שלישי זה ממש מפחיד.אציין שקיבלה זריקת נאולסטים. את הזריקה קיבלה יום למחרת הכימו.שבוע לאחר הכימו הספירה היתה נמוכה מאוד ואז חטפה זיהום. ויוצא ששבוע בדיוק לאחר הנאולסטים הספירה מתחילה להתאזן, אבל עד אז היא חוטפת זיהומים קשים.האם ניתן לתת את הנאולסטים לפני הכימו ? כדי שההשפעה שלו תהיה מוקדמת יותר?בתודה רבה
ויקטוריה שלום רב,
ההודעה האחרונה שלך היית מחודש מאי 2011. רציתי לשאול אותך האם הטיפולים האחרונים עזרו לאבא שלך, חל שיפור מסויים במצבו?
אני מאוד מצטער מראש אם השאלה הזו לא רלוונטית ואינה במקום. אך, חשוב לי מאוד לדעת האם יש תקווה...
אני שמחה שנהנית מהכינוס.האם אתה מתכוון לחום 38.5-39.5 לאחר טיפול? כי זה מחייב הגעה לבית חולים לביצוע ספירות דם ואם הספירה הלבנה נמוכה אנו נותנים אנטיביוטיקה רחבת טווח גם אם לא נמצאה הוכחה לזיהום.לא ציינת מהו הטיפול שאתה מקבל, אם מדובר בטיפול שמוריד ספירות ואם הבנתי נכון את רמות החום, בכל פעם כזאת עליך להגיע למיון!!!!!