בכל זמן שתרצי
שמחתי מאוד לראות את תגובתך. יישר כוח על פועלך. אני בטוח שה' ימשיך לחזק ידיך ותרומתך לכולם ושתראי הצלחות רבות.רמי.
האם הכוונה לתה לואיזה?
ניתן לקחת השלמה של ויטמינם מסוג B וכן אבץ ומגנזיום. אני מאוד ממליצה לך לפני שאתה נוטל זאת להתיעץ עם הרופא המטפל שלך, יתכן ןהטיפול אינו מתאים לך. לא ידוע לי לגבי פסיותרפיה אלא אם כן יש הגבלה בתנועה. אם קיימת הגבלה כזאת צריך בראש ובאשונה לחפש סיבה אחרת לכך ולא "להאשים" את הטיפול.
לפר' בן יהודה שלוםלפני בדיוק שנה אובחנתי בלוקמיה מסוג hcl.גודל הטחול היה 19 ס"מטופלתי ב 2CDA במשך 5 ימים רצוף,אחרי 3 חודשים גודלו ירד ל 13 ס"מ ,בדיקה אחרונה בעין כרם ספירה לבנות 3700 אתמול אולטרסאונד וגודל הטחול עלה ל 15 ס"מ,הרגשה כללית בסדר,מה יכול להיות הכוון??להתייחסותך אודה
מהתיאור שלך יתכן שמדובר בהתחלה של חזרת המחלה. יחד עם זה צריך לזכור שמדובר במחלה כרונית וניתן לחיות שנים רבות עם המחלה גם ללא טיפול בתנאי שספירות הדם מאפשרות זאת. ישנו סמן למחלה שנקרא IL2 רצפטור. ניתן לבצע את הבדיקה ולקבל תשובה ברורה יותר. אני רוצה להדגיש שגם אם מדובר בחזרת המחלה ויהי צורך בטיפול נוסף יש טיפולים יעילים במחלה מעבר ל-2CDA
לפרופ' בן יהודהתודה רבה להתייחסותךהאם את יודעת להגיד אם הבדיקה שהזכרת il2 רצפטור והטיפולים היעילים האחרים שאת רומזת(מעבר ל 2cda)מוכרים לרופאי קופ"ח כללית וקיימים בסל??בתודה מראש
רציתי לדעת בהערכה גסה, 1) מה אחוז הלימפומות שהם LOW GRADE מסך כל ה NHL
עוד 2) מה סיכויי ההחלמה ותוחלת החיים בכללי לNHL מסוג LOW GRADE , אני יודע שקיימים סוגים רבים של LOW GRADE אבל בכל זאת בהערכה גסה, מה הסיכוי להחלמה אם המחלה עדיין בשלבים ראשונים?
החולה בן 58, מעשן, בריאות כללית טובה, ועדיין אין לראות סימפטומים בכלל, עם זאת נמצאו נגעים של תאים סרטניים בבלוטות צרווקליות ואינגווינליות, HB בדם 16.2 , LDH 26 ?
תודה מראש
לימפומה פוליקולרית מהווה 22% מכלל הלימפומות סה"כ לימפומות בעלות דרגת ממאירות נמוכה כ-40%.איני מוכנה להתיחס לסיכויי החלמה ותוחלת חיים בפורום זה. איני חושבת שזה חשוב לחולה כמה אנשים באמריקה או במקום אחר בארץ ובעולם מחלימים מהמחלה. אם הוא יחלים זה 100% הצלחה ואם הוא לא יחלים זה 100% כשלון. אני עצמי אף פעם לא חושבת על החולים שלי במונחים אלו ובשבילי כל חולה אמור להחלים ממחלתו.אני שוב מבקשת שלא תפנו אלי בסיפור מחלה בודד. לא אוכל לתת יעוץ רפואי בלי לדבר עם החולה ולבדוק אותו. איננו מטפלים במחלות אנו מטפלים בחולים וחולים אינם הסכום של בדיקות המעבדה שלהם.