שלום
לאחר תלונות על כאבי ראש ברמת יומ יום נערך בירור המטולוגי ודמי להלן התוצאות החריגות בלבד האם ניתן לקשור וביחוד מה אומרת תוצאת ה LAP תודה
בת 33 מעשנת לוקחת במידת הצורך פריזמה לטיפול בחרדות
שאר הבדיקות תקינות כולל כדוריות,המוגלובין ושקיעת דם
ש'התב עצובמ
הדות
היי דינה-לפניי שבוע בערך התחיל להופיע על השקדים שלי תפליט לבנה שניראת לכאורהחיידקית וזיהומית.במשטח גרון נמצא שזה לא זיהומי ולא חיידקי וכלום לא צומח מזה..התפליט לא כואבת לי בעת בליעה פשוט מציקה.בנוסף חזרו לי צמרמורות בכל הגוף וגירודים בעור.מאחר והנאורופילים הופיעו , יש מצב שהגוף עושה זיהום כלשהו בכוונה כדיי לגרות את עצמו להגן על הגוף וככה היצור יהיה מהיר יותר או משו?..האם יש קשר?-מדוע אני מקבלת ציקלוספורין? זה לא מדכא את המערכת החיסונית? הרי אני אמורה לשקם אותה לא?..תודה, גל :)
שלום פרופ' בן יהודה
בלימפומה של תאי B קטנים המרוכזים בטחול ובמח העצם (אין בלוטות פרט לאחת שקשה למצוא במישוש ופולטת חלש מאוד בבית השחי).טחול 15 ס"מ, המוגלובין 11, טסיות 60-70 אלף. ירידה איטית עם הזמן של הטסיות.כרגע במעקב, בלי טיפול.
- מקריאה ברשת, נראה שהממצאים מתאימים ל SMZL . האם יתכן? - יש אפשרות לקבוע את סוג הלימפומה לפי המרקרים מבדיקת מח העצם?- באיזה רמה של טסיות מתחילים לטפל ומה אפשרויות הטיפול?- באיזה תנאים מומלץ להוציא את הטחול?
תודה על הזמן שאת מקדישה לפורום. אעריך מאוד את דעתך.
התופעות של חום, הזעות לילה וירידה במשקל אכן מלוות לימפומה, אבל לא רק!גם לאשה מניקה יכולות להיות תופעות כאלה. יחד עם זה אני חושבת שכדאי שתעברי את בדיקת מח העצם ואינך צריכה להפסיק הנקה בגלל זה.בהצלחה ובריאות שלמה
האגודה למלחמה בסרטן סניף טבריה מזמינים חולי סרטן ובני משפחותיהם ליום עיון בנושא מחלת הסרטן.
יום העיון יתקיים ביום ד' 4.3.09 בשעה 16:30 במלון "גני מוריה" (מלון חוף השקט לשעבר), ביציאה הצפונית מהעיר טבריה.
יום העיון אינו כרוך בתשלום. לתוכנית יום העיון ופרטים נוספים לחץ כאן