תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
יצא לי גולה מסביב חיצוני לשפתיים .אין לי מוש מה עובר עליי לפני כמה חודשים רופא נשים ראה את הגודל ואמר שזה כלום .למי עליי לפנות .זה היתפרץ פתאום ככה בכאב חזק שזה מפריע לי אפילו בהליכה .אני מפחדת האם יש סיכוי שיש קשר בין ההגידול בשד ובלוטות לימפה למקום למטה .אשמח עם תעזור לי לאיזה רופא עליי לפנות .רופאת משפחה מסרה רופא נשים .מי צריך לקחת לי במידה וצריך לבדיקה כירוגית .האם לידע את האונקולוג שלי לגבי הגולה .או לא כדאי לספר שלא יעקב לי את הטיפול .יום א יש לי תור לאונקולוג .תענה לי קודם בבקשה .אודה לך מאוד
כ2.0 ס"מ עם תסנין GROUND GLASS מסביב לגוש LUL
אשמח בבקשה לקבל תשובה רוצה קצת להבין
מרגישה לוחץ . מה לעשות האם יש גם תחושה כזאת אוקי ברור שצריכה ללכת לרופא אני שואלת האם במיקרה יש כאן נשים שיש להם גם תופעות כאלה .וגם בכילות זה כאשר אני יושבת במחשב .
תחושה של לחץ
כן אמרו שהיתחילו טיפול רק בימים הקרובים טמוקסיפן.אני אפגוש רק בעוד חודש וחצי בערך.לכן אני דואגת ורוצה לדעת
דרך אגב האם תעני לי בבקשה .האם אונקולוג שד .והוא גם מטפל באונקולוג ריאות .
רציתי לדעת כי אני דואגת שלא ניצטרך לחכות לתור אחר בריאות
האם זה בסדר שלבנתים אני מקבלת טמוקסיפן 1 ביום .דרך אגב האם משנה איזה שעה לקחת .את טמוקסיפן .תוך כמה זמן יכול להתחיל להרגיש שינוי בשד .מבכינת גודל .אז היה גודל 3 וחצי באולטרסונד בחודש אפריל .אומנם כאן מדובר על גוש בגודל כמעט 5 .בשד .ובלוטות נגועות כבר חודשים נסחבת .אני רוצה לשמוע תגובות מרופאים והאם זה בסדר .אני מודאגת .וזה יעזור משהו רק לעוד חודש לקבל תשובה של ביופסיה .של ריאות .כי רק עוד שבועים ביופסיה ובטח עוד זמן תשובה .האם זה לא רחוק מידי האם זה עלול להזיק לגידול.או להחמיר כבר חודשים אני נסחבת בין בדיקות .אנשים אחרים ישר היתחלו ניתוח .והמשך טיפול אצלי הכאבים חזקים מרגישה גוש גדול מאוד .וגם בבית השחי רגישות חזקה .
האם תוכאל לעזור לי בבקשה מצרפת לך תשובה .כבר ידוע לי שיש וצריך לבצע ביופסיה תחת סי טי פאט .רק התור בעוד שבועיים .למה סוחבים אותי אני כבר 2 חודשים מתרוצצת .מצילום לצילום .
היתחלת
שאלתי את הרופא ולא הבנתי .רק שאלתי אותו איזה שם הסרטן .
ולא שאלתי אשמח מאוד עם תענה לי .
שבת שלום לך
לא יודעת איך זה ניקרא?אולי תגידו לי איזה שלבים יש לכימותרפיה.האם מותר להיות בשמש בזמן כימותרפיה .או ללכת לבריכה .?????????????פשוט רוצה להרגיש טוב מבחינה נפשית .כי אני מתייאשת בקלות ואני מאוד רוצה ומקווה שנצליח לתפקדאני רק שואלת רוצה להיות מעודכנת כללית .למרות שבטוחה ת לוי כל אחד איך הוא מרגיששמחה שיש למי לפנות ?
האם יש אפשרות לקבל פיאה לשיער לבנתים לזמן של הכימוטרפיה .שואלת כדי להיות מוכנה .והאם יש אפשרות לקבל עזרה כספית יש משהו כזה .מהעמותה .
1. LT.Breast BX
2. LT axilla L.N bx
R/O BREAST CA
סוג הפעולה: histopathology process
1. Left breast, core needle biopsy;- cores of fibro-adipose tissue involved by invasive carcinoma with focal lobular pattern.- the receptors, HER2/NEU and E-cadherin stains pending.
2. Left axillary lymph node, core needle biopsy;
- cores of lymph node tissue extensively involved by carcinoma
T04000
M80103
T08000
שוב אני שואלת .הרופא אונקולוג שלח אותי לסי טי סאט .האם יתכן שזה מה יכול להיות האם יש מצב שאולי זה סרטן שאני אבין .לגבי הריאה .אולי את לא אותה אחת שענית לי יש לי בעיה בשימות אנשים .
אז בביופסיה ואולטרסאונד וממוגרפיה יש גוש סרטני ובבלוטת לימפה.