תנאי השימוש בפורום:התכנים המצויים בפורום, נועדו לספק מידע בלבד ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה בכל תחום. כל המסתמך על המידע הניתן בפורומים השונים, עושה זאת על אחריותו בלבד.נא לעיין בתנאי השימוש בפורומים.
דר' ירושלמי תודה שענית לי מהר. אז.... קודם כל שתהיה לך שנה טוב שנה מבורכת והצלחה בהמשך דרכך.
בהמשל לשאלתי אנני נהנית מהטיפול ביחידה משלימה. אך נכון לעכשיו אין לי משהו אחר הטיפול שמוצע לי הוא טקסול שאני מסרבת לקבלו. לכן שאלתי אם אני יכולה לקבל הקרנות פרוטונים או טיפול בקרינה אחר מאחר והממצאים הינם ממאירים מאוד. האם אני יכולה לקבל טיפול בהקרנות ולא בטקסול?
תודה תודה תודה
אני......
שוב שלום,
קיבלתי אישור לחמצן ביתי, רציתי לדעת מה דעתכן על טיפול בחמצן אוזון?
שנה טובה ומבורכת
גילי
שלום, קראתי את הכתבה על הקרנות הפרוטונים שמתבצעות בארה"ב.
חולת סרטן שד גרורתי בריאות דרגה 4/5 לאחר סדרה ארוכה של טיפולים. היום יש לי קושי חזק בנשימה קשה לי ללכת הרבה להתאמץ משתעלת חזק ופוחדת בלילות.
היום אני (מזה חודש וטיפול אחרון שקיבלתי לפני חודש וחצי) נמצאת במרפאת יובל במרכז דבידוף מאחר ואינני רוצה לקבל טיפולים עוד יותר חזקים שיפילו אותי מהרגלים.
קראתי על הקרנות פרוטונים ורציתי לדעת מה דעתך על הטיפול הזה?
תודה ובברכת שנה טובה ומבורכת
בוקר טוב,קראתי על התרופה החדשה לסרטן שד/ריאות.האם ניתן לקבל אותה? האם ניתן לקנות אותה?תודה
דר' ירושלמי,כל יום אני נכנסת לפורום ולא "רואה" אותך.יש לי כל כך הרבה שאלות ואת... נעלמת לי ולאחרות.שתהיה לך שנה טובה, שנה מבורכת, שנה של בריאות אושר ושלווהשנה שתמשיכי לתמוך בנו אם לא באופן פרטי אז לפחות בפורום.ברכות לשנה החדשה.
שלום לך, בשיחה עם הרופא היום שאלתי לגבי הקולטנים ותשובתו היתה שהינם שליליים שאין לנו הרבה ברירות ושאודיע לו אם אנו מוכנים לקבל את הטיפול באדריאמצין.