פרופסור נכבדה
את אמרת לי שקשה לך להגיד משהו בלי הסטוריה של אמא שלי שאובחנה לפני שנה במיאלומה עשתה השתלה מוח עצם וכימוטרפיות רבות אחרי השתלה אמרו לה שהכל בסדר ואין לה מיאלומה פעילה הייתה במעקב כל שבועיים לפני 4שבועות התחילו כאבי ראש נוראים פרכוסים התעלפויות בסופו של דבר אמרו לנו שיש לאמא מקרה נדיר מאוד מיאלומה שהתאים שלה פגעו במוח עצם בגב עוד הפעם וגם תאים הגיעו למוח
האם זה אפשרי שאמא הייתה כל הזמן במעקב ולמרות זה שאמרו שהמחלה לא פעילה מחלה התפשטה למוח
אני באינטרנט לא מוצאת שום דבר על מיאלומה שעוברת למוח וזה מאוד מפחיד אותי אני מאוד פוחדת ממילה סרטן במוח לא ישנה בלילות מפחד לאבד את אמא שלי שהיא סך הכל בת 58
מסיכום של הרופאים כתוב-סיטי מח ראשון הראה עיבוי קומפקסים אופטיים שעשויים להעיד על לחץ תוך גולגולת חלבון מוגבר 199 ו 99 תאים פולי מונוקולארים לאור התמונה הקלינית התחילה טיפול אנטיאלפטי בפנטואין ללא חום עברה השתלת מוח עצם .מה אומר שבסיטי בלי חומר ניגוד לא ראו כלום ועם חומר ניגוד בקושי ראו גוש קטן של תאי פלאזמה מיאלומה האם זה קורה?האם זה אומר שזה קטלני הרי זה גידול במוח?מה אפשר לעשות האם יש סיכוי לפחות של אחוז אחד שאפשר להבריא מזה?עם מי שדיברתי בעמותת אמן אף אחד לא מכיר מישהו שמיאלומה עברה גם לראש זה כל כך מפחיד אותי
רוצה רק להגיד שלאמא יש כאבי גב נוראים הנובעים מזה שמצאו גם תאים בעמוד השדרה עשו לאמא עכשיו כימיוטרפיה ישירות לעמוד השדרה כדאי לטפל במוח ואמא חזרה לדבר נורמאלי בנתיים ללא בלבול וגם פזילה שהיתה לה אחרי פרכוסים עברה לה
האם יש כאלו מקרים או שאנחנו יחידים
תודה רבה פרופסור נכבדה
ערב טוב פרופסור נכבדה
אני על סף היאוש אמא שלי חולת מיאלומה שנה כבר.עברה השתלה עצמית במאי. עשו לה ביופסיה לדברי רופא המיפל המיאלומה לא פכילה כעת.ממשיכה לקבל ולקייד פעם בשבועיים.לפני כ חודש התחילו כאבי גב נוראים .אחרי כל הבדיקות גילו שיש לה שברים (שבר דחיסה ונגע ליטי).עד שחיכתה לניתוח נתנו לה כל מני משככי כאבים. ופלסטר מיוחד לכתף שמיועד להקל על כאבים מאז התחילו כאבי ראש נוראים ,בבית. קמה הולכת ופתאום יכולה ליפול כאילו מאבדת הכרה
לפני שבוע עברה ניתוח קיפופלסטיה ,אחרי ניתוח כאבי ראש חזקים המשיכו אפילו כמה פעמים נפלה בבית חולים, למרות הכל שיחררו אותה הביתה אחרי יומיים שוב נפלה הגיעב לבית חולים התחילו לה פרכוסים חזקים ,היה מצב מאוד קשה .אחרי סיטי וסיטי עם חומר ניגוד. לא מצאו שום דבר בראש .רופאים לא יודעים מה זה יכול להיות ממה נובעים כאבים כאלו ולמה אמא נופלת.אני כבר מאבדת תקווה כי אף אחד לא יכוח לעזור .אומרים שחושבים שזה השפעה של משככי כאב .הרי אמא לקחה 3 פעמים ביום רוקסט פלוס?האם. התעלפויות יכולות להיות מזה?אני כבר לא יודעת. מה לעשות .לא רוצה לאבד את אמא
שלום פרופסור,!!לפני כ 5חודשים אמא שלי עברה השתלת מח עצם ,אחרי הבדיקות וביוםסיה רופא אמר שהבדיקות לפני 4שבועות התחילו לאמא שלי כאבי גב נוראים אחרי סיטי פט גילו שיש לה שברים בגב וצריך לעשות לה הזרקה עם חומר לגב ,השאלה האם זה יכול להיות שאחרי השתלה נהיו לה שברים ?הרי היא הייתה במעקב צמוד של הרופא?האם זה אפשר היה לחזות או למנוע?
ועוד שאלה האם זה אומר שמחלה מדרדרת?לפי בדיקות רופא אומר שהכל בסדר ׳
אתמול הגיעו גם תוצאות של בדיקות דם
Kappa flc-7,7כשנורמה בין 3.3 עד 19,4
Lambdta flc--21כשנורמה 5,71-26.3
יש בדיקה פרוטאין אלקטרופור וכתוב הועבר לבדיקה אימונופיקציה
אימונופיקסשיון טסט-נמצא פס השקעה מונוקלוני חלש lambda igh
מה זה אומר?האם זה אומר על מחלה פעילה
תודה רבה וסליחה על ריבוי. שאלות