אונה ימנית 42×15×18ממ
אונה שמאלית 42×14×16 ממ
בלוטת התריס בגודל תקין . מודגמת אי סדירות דיפוזית במרקם בלוטת התריס עם אזורים עם הדיות מופחתת , בולט יותר באונה הימנית ללא קשר מוגדר .
וואסקולריות התירואיד אינה מוגברת . מודגמות בלוטות לימפה מעט מוגדלות במשולש הקדמי דו צדדי יותר בצד ימין . גודל בלוטות הלימפה בצד ימין 8×26 ממ ובצד שמאל 8×24 הבלוטות בעלות ארכיטקטורה שמורה. בהשוואה לבדיקה מדצמבר 2015 יש נסיגה חלקית בגודל הבלוטות בצד שמאל.
לא ירדתי במשקל , תאבון לא השתנה . עייפות מוגברת מאוד וחולשה כללית . מרגישה לחץ חזק בצוואר ואי יציבות .
שלום רב , אני מצטערת אם טעיתי בפורום אבל אשמח לחוות דעת נוספת אני ממש בלחץ !!
אני בת 19 , במשך למעלה משנה שמתי לב לבלוטות לימפה נפוחות בצוואר והייתי במעקב אחריהן , עשיתי אולטרסאונד בשבוע שעבר וכאשר הגעתי היום לרופאת המשפחה היא אמרה לי שאני חייבת לפנות להמטולוג ולערוך בדיקות דם אולטרסאונד מפשעות ובתי שחי וצילום חזה .
במישוש לא נמצאו בלוטות לימפה בבתי השחי צילום חזה שנערך לפני כחודש תקין בדיקות דם שנערכו לפני כחודש תקינות . נשאר לי רק לבצע את האולטרסאונד במפשעות .
אני לא מבינה מה קרה שפתאום מפנים אותי להמטולוג , ולמה הבלוטות שלי נפוחות כל כך הרבה זמן ללא סיבה ? חשוב לציין שאני סובלת שנים מתת פעילות בלוטת התריס והשימוטו .
אני מפחדת מאוד שזה משהו חמור .. אשמח לעזרה !!
בלוטות הלימפה שלי נסוגו מאז דצמבר וכרגע גודלן הוא 8