תודה על תשובתך המהירה שאלה נוספת האם לדעתך טיפול אחד של אינדוקציה 7+3 יספיק במקרה של כלורומה מקומית באף בהנחה שבעזרת השם מוח העצם של אחותי יתאושש לאחר העלאת הספירות? שוב תודה על תשובה מהירה
אבקש לדעת האם ידועה לך שיטת טיפול בהקרנות במקרה של כלורומה באף ובסינוס המקסילרי בלבד זאת אחרי שעברתי השתלת מוח עצם מאחותי לפני 5 שנים ותודה לאל בדיקת מוח העצם תקינה ומראה דונור האם לאחר טיפול בהקרנות באזור האף והסינוס המקסילרי אפשר להתיחס לכך שהסכנה חלפה?
תורה מראש על תשובה מהירה
שלום רב,
אני היום אחרי 5 שנים של השתלה מאחותי בעקבות AML כבר בערך 9 חודשים שאני סובלת מאף סתום ואוזניים אטומות טופלתי בהרבה מאוד תרסיסים סטרואידים לאף וכן בכדורים נגד אלרגיה ואנטיביוטיקות אשר לא הביאו לשיפור לפני כחודש וחצי רופא א.א.ג שלח אותי לביופסיה של הנאזופרינקס בלוע האף והתשובה של הפתולוגית היתה כלורומה בדיקות הדם תקינות לחלוטין וגם בדיקת מוח העצם שעשיתי עכשיו תקינה אבקש את חוות דעתך לגבי מצבי אני מאוד מודאגת ההשתלה הצליחה והרגשתי שחזרתי לחיים נורמליים ופתאום הופיעה כלורומה שכנראה התחילה לאחר כארבע שנים וארבע חודשים מההשתלה האם זה מבשר על חזרת המחלה חלילה ומה קורה עם השתל של אחותי במילים פשוטות מה הלאה??
תודה לתשובתך המהירה