יש אפשרות לקבוע תור ליעוץ אישי והביא את החומר הרלונטי.
דוקטור בן עמי אנקולוגית ילדים בהדסה שאני ובעלה עובדים ביחד
המליצה לי להתיעץ איתך ואמרה לי שאת מספר 1 בארץ ללימפומה
אני מתנצל אבל במצב שלי כל טיפה מידע תעזור לי בתודה.
פרופסור דינה בן יהודה שלום
בהמשך לשיחתנו היום היתי בביקור במחלקה שלי והרופאה המטפלת בי דוקטור מרב קדמי בדקה את תוצאות הביופסה של הטחול ואמרה לי כי הטיפול הראשון שקבלתי RCHOP לא יעיל עלי לעבור PET-CT ובמידה ונקי לעבורלהשתלה עצמית באופן מיידי.במידה ויש אתרי מחלה נוספים יזדקק לטיפול נוסף תרם ההשתלה. בכל מקרה זקוק לשימור תאי א.ב. לעבור 6 טיפולים רצופים של כימוטרפיה אגרסיבית בבידוד ולאחר מכן השתלת מח עצם.
שאלתי היא האם אין טיפול פחות אגרסיבי?
בכבוד רב דוד פיטוסי
ברצוני לציין אני בן 60 במצב פיזי טוב עובד כעצמי בגינון לא מעשן או שותה אלכוהול
לפרופסור דינה בן יהודה שלום
בהמשך לפניה שלי מאתמול הפרט לפי בקשתך את תוצאות הבדיקה של הביופסה שביצא פרופסור אוקון אלימלך. מאחר והאזורים הנרחבים של הנמק הראו צללים של תאים גדולים החשודים לתאי לימפומה גידולים שעברו נמק, הכנסתי עוד 12 חתכים לעיבוד היסטולוגי ומחתךR-3בצעתי צביעות אמינו ל CK.לKI-67 ולCD-20. ואכן התאים הגדולים שהנם נמקים נצבעו חיובית לCD20 ושללית לCK ולKI-67. V הממצאים מתאימים למעורבות הטחול ע"י DLBCL שעברה נמק!
בתודה דוד פיטוסי
שלום לך פרופסור דינה בן יהודה
אני פיטוסי דוד חלתי בלימפומה B אגרסיבית בינואר 2016 שהובחנה בבית חולים תל השומר לאחר מספר בדיקות ב15-02-2016 התחלתי טיפולים בR-CHOP שישה טיפולים בסיום הטיפולים עברתי PT-CT ולא היה סימן למחלה פעילה בביקורת לאחר חצי ה pt-ct היה נקי . לפני ארבע חודשים נשברו לי 2 עצמות בכף הרגל קשקמתי בבוקר ללא חבלה או טראומה. דיברתי עם דוקטור מירב קדמי שהיא הרופאה שמטפלת בי בתל השומר והיא הפנתה אותי לרופא אורטופד אונקולוגי דוקטור ישראלי וייס הוא ביקש ממני לעשות מספר בדיקות מיפוי עצמות ולהקדים את בדיקת הpt-ct שבוצעה 17-01-2017 בבדיקה היתה קליטה מחודשת של לימפומה בגוש של 2.5 ס"מ בטחול שלדברי הרופאה שלי גם בפעם הראשונה זה התחיל שם.הרפאה ביקשה ממני לעבור pt-ct נוסף כעבור שלושה שבועות. גם בבדיקה הזאת היתה קליטה בטחול והגוש גדל ל3.5ס"מ הוחלת על כריתת הטחול עברתי את ניתוח פתוח להוצעת הטחול לפני חודש.בבדיקת הביופסה יש למפומה בטחול נאמר לי שאני אמור לעבור שוב פעם טיפולים כימוטרפים רצתי בבקשה חוות דעת נוספת עם צריך שוב פעם כימוטרפיה למרות שהוציאו את הטחול וניקו הכל מסביב וזה לדברי דוקטור אריה אריש שניתח אותי השמח מאוד לקבל תשובה וחוות דעת נוספת בכבוד רב דוד פיטוסי.