אני בטוח במה שאת אומרת ומקווה להצלחת הטיפולים
בברכה ושיהיה נס חנוכה
יעקב
שלום פרופסור דינה בן יהודה.אנחנו תושבי קרית מוצקין ובמקור מחיפה.הבן שלי בן 37 אושפז בשבת בביהח רמבם בגלל שחלק מבדיקות הדם שלו המיוחדות לא היו תקינות והרופא במיון ביקש יעוץ המטולוגי.היה חשד למחלת aml שאומתה אתמול לאחר בדיקת מח עצם.עפ"י הרופאים מחלת לוקמיה שיש לו מאד אגריסיבית ואושפז היום במחלקת המטולוגיה ששבית החולים רמבם וצפוי לעבור סידרת טיפולים לא קלה ואגרסיבית.ואני שואל מה הטיפול המתאים היום ברפואה המודרנית מעבר לטיפוליים כימיים ? הבנתי שהוא יהיה בחדר סטרילי אין יוצא ואין בא למנוע זיהומים.סובל מחום שעולה כול יום וירידה גדולה במישקל.מה סיכויי ההחלמה במחלה מסוג זה ? האם הניתונים הכלליים שהבאתי בפנייך מספיקים להבנת סוג המחלה והנילווים ?גם שקיעת דם היתה גבוהה מאד כנ"ל לאינזימי הכבד.סובל גם מכאבי גב ורגליים מתקשה בתנועה.כול הסיפור של הכאבים והקושי בתנועה החל לפני שבוע ימים.מאז רק החמרה.ואני שואל האם להתחיל בטיפולים ?לשמוע מימך חוות דעת עפ"י מאט ניתונים שהבאתי בפנייך ? קיבלנו לא מטא המלצות חמות ומעודדות עליך פרופסור דינה בן יהודה ואני שואל במצב שלו היום ,חולשה וחום מה לעשות הכי טוב בישבילו?לתשובתך אני מבקש.בברכה זומר יעקב מקרית מוצקין.