היי, אני בת 20, חיילת בסדיר ובריאה לגמרי עד עכשיו. בתחילת פברואר נדבקתי בebv וחליתי במחלת הנשיקה לבערך חודש. במהלך המחלה התנפחה לי בלוטת לימפה בצוואר אבל היא גם נעלמה אחרי כשבוע מההחלמה שלי (בחודש מרץ). לפני כחודש וחצי התנפחה לי בלוטת הלימפה הזו שוב ולוותה בחום שעולה ויורד, פריחה וגרד בכל הגוף וירידה במשקל של כ-4 ק"ג, ללא שינוי הרגלי האכילה. הלכתי לרופא שביצע ספירת דם ובדיקת תפקודי כבד וcrp וכל הבדיקות יצאו תקינות לגמרי. הרופא בדק אותי ואישר שבלוטת הלימפה נפוחה מאוד ושיש לי עוד בלוטות לימפה נפוחות מתחתיה מעל החזה ושיש לי חום גבוה. חזרתי אליו עם תוצאות הבדיקות והוא אמר שבגלל שהתוצאות תקינות אין לי ממה לדאוג ושזה יעבור לי מתישהו ושלפי בדיקות הדם זה לא מחלה זיהומית. אני עדיין עם פריחה וחום לסירוגין וממשיכה לרדת במשקל ולהרגיש מאוד חלשה. יש לי ממש גרד רציני כמעט בכל הגוף שלא עובר וכמובן בלוטות לימפה נפוחות שלא מתכווצות. האם אני צריכה לדאוג וללחוץ על הרופא לקבל הפניה לאולטראסאונד? או שזה שתוצאות בדיקות הדם תקינות אומר שבאמת הכל בסדר ושאין סיבה להמשך בירור? אני מודאגת מלימפומה מכיוון שיש לי היסטוריה משפחתית בנושא ואני מודעת לתסמינים שנשמעים מאוד דומה למה שיש לי...
תודה מראש על התשובה