תודה,
האם את יכולה להמליץ לאן לפנות עם התחושה המציקה שמאוד מטרידה רגשית? לתחושה המוזרה שהתפשטה לכל הזרוע מתלווים כאבים קלים...
שוב תודה!
פרופ' בן יהודה שלום,
באפריל שנה שעברה סיימתי 6 מחזורי abvd בהודג'קינס לימפומה. אחד המוקדים היה גם בבית שחי שמאל (מוקד קטן)
בנובמבר האחרון ה pet ct היה נקי לחלוטין. הסריקה הבאה שלי היא באפריל.
בשלושה שבועות האחרונים משהו מציק לי בבית שחי שמאל,קשה לי להגדיר את התחושה אבל אני 'מרגישה' את בית השחי.
פניתי לרופא משפחה שערך בדיקה ידנית ואמר שהוא לא מרגיש כלום. אני לא יודעת אם אני מדמיינת או לא אבל משהו מציק לי ...
האם עליי להקדים את ה pet? לפנות למישהו?
תודה מראש
בנוסף עלה לי החום (37.5)...האם כל הדברים הללו קשורים ? פצעים בפה,חום ובלוטה נפוחה באותו צד של הפצעים בפה?
האם היית ממליצה לפנות להמטולוג? לרופא משפחה?
תודה!
דר בן יהודה שלום,
סיימתי 6 טיפולי ABVD באפריל האחרון, PET CT אחרון נערך בנובמבר והיה תקין. הבוקר התעוררתי והרגשתי גולה קטנה בצוואר בצד ימין (באזור אמצע הצוואר). כמובן שכל דבר כזה מטריד אותי מאוד... בימים האחרונים יש לי מספר פצעים בחלל הפה (לחי פנימית), בצד ימין. האם זה יכול להסביר את הבלוטה הנפוחה? ומתי צריך ללכת לבדוק את זה?
תודה מראש,
פרופסור בן יהודה היקרה,
המון תודה על המילים המרגיעות ומנחמות, התשובה המפורטת והמהירה כמו תמיד.
שלום,
רציתי לדעת איזה בדיקות צריך לעשות לאחר סיום הטיפולים (סיימתי לפני חצי שנה 6 מחזורי ABVD) פרט ל Pet CT? לפני הטיפולים ערכו לי אקו לב, האם אין צורך לעשות זאת שוב על מנת לוודא שלא נפגע תפקוד הלב/ריאות?
הפרסומים בחדשות על הצעירה שריאותיה קרסו אחרי שסיימה את טיפוליה מעוררים בי פחדים.