שלום רופאה יקרה,
לאחרונה לאחר כאבים ובדיקת שתן עם עיקבות דם,הודיעה לי רופאת משפחה שכנראה יש לי אבנים בכיליה. העאבים נמשכו לסירוגין מזה כשנה. אני נוהגת לשתות המון מיים, ולכן לא ברורה הסיבה לאבנים. האם יתכן קשר עם מחלת המיאלומה הזוחלת שלי ? האם עלי לעשות בדיקות, ע"מ לא לגרום לנזק לכליות ? אציין שיש לי בדיקת אולטרסאונד רק בעוד חודש. האם יש לך המלצות כלשהן?
תודה רבה ! חג שמח לך ולמשפחתך.
שלום לך
אני צריכה לעבור בדיקת קולונסופיה ואנדוסקופיה של דרכי עכול עליונות, לפי המידע שבידי מזריקים חומר ניגוד, תחת שיקוף רנטגן.
שאלתי אליך , האם אני , כחולה במיאלומה זוחלת,יכולה לקבל את חומר הניגודי?
האם יש לך הערות/ הארות לגבי בדיקות אלה.
תודה רבה !!
הי רופאה יקרה,אני חולה במיאלומה ללא טיפול ( זוחלת לאט ובטוח)נכדותיי הפעוטות עומדות לקבל חיסון האחת-פוליו לא מומתוהצעירה יותר--מומתהאם אני צריכה להזהר? ממה וכמהתודה רבה!
הילאן להתקשר, ומתיתודה , שרה
הייאני מציעה לך לפנות לרב אלימלך פיררהוא מכיר מומחים בכל רחבי העולם והוא יכול להמליץ לך.שולחים לו את החומרים , מסמכים ביחס למחלה, בפקס.- מאוד פשוט.כדאי מאוד להתייעץ איתו, גם ביחס לטיפולים.הוא עוזר לכל אדם.מצרפת לך קישור בו יש זמנים וטלפונים.בהצלחה.http://www.stips.co.il/singleask.asp?stipid=24193
פרופ' בן יהודה שלום,אני מאובחנת כחולת מיאלומה זוחלת,יש לפני י מספר צילומי MRI, שאלתי היא האם מותר לי לקבל את החומר שמזריקים לוריד במהלך הצילום?2. שאלה נוספת ברשותך, האם במצב הנוכחי כשהמחלה לא התפרצה, מקובל לקחת מח עצם לשמירה -הקפאה, לשימוש עתידי ?תודה בברכה שרה
לפרופ' בן יהודהלא ידעתי שקיימת אפשרות כזוהאם אפשר לקבל כתובת מייל לשליחה כי אין לי פקס בביתיהמייל שלי saragoren3@gmail.comתודה
לפרופ' בן יהודה שלוםבביקורי אצלך המלצת לי לערוך סיטי פט.(כל 3 המרכיבים-תקינים מלבד הbones)בוצעו צילומי סיטי לעמוד שדרה -תקין ורנטגן -תקין.אמרת לי לבצע קודם מם אר אי לעמוד שידרה ולאגן- קיבלתי תור לשבוע הבא, אבלבנתיים יש לי כאבים בכתפיים ובעצמות ידיים עליונות שאלותיי אלייך הן:איזה סיטי פט לערוך, לכל הגוף?הבנתי ממך שאסור לי לקבל חומר ניגודי, האם עליי לקבל חומר ניגודי בבדיקה?בסכום ביקור כתבת: ריבוי התלונות הגרמיות מחייב בירור מקיף של העצם,הייתי שוקלת mri שיכלול גם ע"ש ואולי אפילו אם לא יהיה שום ממצא,באופן יוצא דופן ct/petאני צריכה לשלוח את המכתב שלך למכון כדי שיחליטו איזה חלק לצלם. מה את ממליצהתודה רבהבברכהשרה