שלום רב
לפני כשבוע ביקשתי להיתייעץ לגבי אימי כרגע לימפומה מ2006עם 6טיפולים כימו2009 חזרה של המחלה גוש במפשעה ושוב כימו ושנתיים מבטרה כרגע כמעט שנה ללא טיפולים היתה מוגדרת כבריאה משבוע שעבר כאמור גוש סיטי הראה גוש של19מ"ל באזור המפשעה לדברי הפרופסור המטפל יש לעבור בדיקת מח עצם וכרגע תרופות להרגעת כאב וטיפול בדלקת במידה ויש השרלה שלי היא האם הטיפול שניתן של המבטרה לא היה נכון ולכן חזר שוב?האם יש צורך בהקרנות הפעם ?אולי יותר יעיל?האם יש פתרון אחר ללימפונה מסוג זה שהפרופסור לא שוקל או לא בודק למה המחלה חוזרת שוב ושוב?!אני מתגוררות באילת ולא נגישות לרופאים אחרים אשמח עם תוכלו לייעץ לי ולעזור לנו אולי בהמלצה של רופא אחר בעבר היתה מטופלת בקפלן ע"ל אלן ברבי שמטפל בה באילת פעם בחודש אני פשוט נואשת לעזור לה אולי יש משהו שמפספסים אודה לך מאוד לעזרה
תודה רבה רבה על התשובה אחרי אולטרסאונד וזריקה נקבע שאין קריש דם אלףך ישנם גושים מחר סיטי סוף סוף )באילת ממתינים זמן רב)מקווה שהתשובות יגיעו מהר בדיקות דם מראות mom גבוה אני מקווה שלא חזר לה הסרטן אחרי טיפולים של שנתיים במבטרה תודה על העזרה מקווה שנעבור בשלום וזוהי רק דלקת
אימי בעבר עם לימפומה במפשעה בפעם הראשונה כימו ומבטרה פעם שנייה טיפול של כימו ומבטרה ולמשך שנתיים פעם בשלושה חודשין כרגע נפיחות גדוחה באזור המפשעה לדברי הפרוסור המטפל ולאחר אולטרסאונד יש דלקת עם נוזל ויש לקחת ולטורן נרות וזהו המצב מאוד מחמיר עכשיו האזור נפוח מאוד וידנה הרגשה של משיכה וקושי בהליכה אנו גרות באילת וישנו קושי ביעוץ מה ניתן לעשות ?יש לה סיטי רק עוד שבוע! האם נירוצ ולטורן יכולות לעזור?
אנא עזרתך תודה מראש שרון