שלום רב פרופסור ,
הנני בן 52 ונושא את הגן jak 2 ברצוני לעשות קעקוע - האם מותר לי ? או שמע זה יכול להשפיע על מצבי הבריאותי .(יש לציין שאינני סובל מאלרגיות כל שהן )
בתודה מראש .
אני בו 52 נושא את הגן ג'ק 2 ומטופל בזרידקאס 2 כדורים ביום וטלאפסט כדור אחד ביום ואספירין 075 אחד ביום
עד עתה זה עזר לגרדת בשבועיים האחרונים הגירודים הופכים לבתי נסבלים
עשיתי הקזת דם לפניי כשבוע כאשר ההמוגלובין 15.3 , המטוקריט 46, אנא ממך
איך ניתן להפחית משמעותית את הגירודים ,אינני ישן בלילות ובימים מתהלך כמו
זומבי .
בתודה מראש
שלום רב !
הנני בן 52 נושא את הגן ג'ק 2 וחולה בפוליטצמיה ורה , מטופל בזרידקס וטלאפסט
ואספירין לדילול הדם , לאחרונה סובל מחולשה יתרה ומסחרחורות ,
האם אני יכול לצום (מה שאני עושה כל חיי) או שבמצבי עדיף שלא .
בברכת גמר חתימה טובה
שלום רב ! אני חולה בפוליטצמיה ורה - יש ברשותי כדורים מסוג זרידאקס ו וטלפסט שרכשתי לפני כ 10 חודשים ולא הייתי זקוק להם , בחודש האחרון חזרו הגירודים המטורפים ונמנעתי עד עתה מלקחת את הכדורים הנ"ל , האם עליי לרכוש חדשים או שהם עדיין טובים לשימוש.
בתודה מראש וגמר חתימה טובה
שלום רב
אני נושא את הגן jak2 ובעקבות כך סובל בצורה מטורפת מגרד בכל הגוף שמעתי שיש תרופה נסיונית שיודעת לטפל בגן jak2 אם יש כזו ושמעת עלייה היכן אני יכול לקבל אותה או לחילופין מה עליי לעשות או לקחת על מנת להוריד את רמת הגרד , לפניי שאני משתגע לגמרי . דרך אגב נטלתי זרידקס וטלפסט אך הפסקתי היות ואין שום הקלה בגרד . בתודה מראש
אני מאובחן כנושא את הגן jak 2 ונוטל פעם ביום לאחר ארוחת הערב ,
מיקרופירין 75 mg כדור אחד
זרידקס 150 mg כדור אחד
טלפסט 180 mg כדור אחד
לאחרונה (בחודש האחרון) גברו באופן משמעותי הגירודים עד כדיי כך שאינני מצליח לישון מעבר ל 3 שעות בלילה (עקב הגירודים ) , ביצעתי לפניי שבוע בדיקת דם ואין שינוי משמעותי מהבדיקה הקודמת(לפניי כחודש) הקזות הדם שאני מבצע אחת לתקופה לא עוזרות כמעט כלל . שאלתי : האם עליי לקחת את הכדורים גם בבוקר ואם כן האם לא יגיע היום שהגוף לא יושפע מהכדורים יותר ? אשמח לתגובתך בתודה מראש .
אני בן 50 והנני נושא את הגן jak2 לאחרונה הובחנתי כחולה במחלה מילפרוליפרטיבית עקב בדיקה במח העצם ,
שאלתי : האם זה סרטני ? מה ההשלכות של המחלה לעתיד ? ואיך עליי להתמודד עם המחלה ?
לצערי אני נושא את הגן הקרוי jak 2 נתגלה לפניי כ 3 חודשים , בימים האחרונים אני הראייה שלי נחלשה וזה מגיע עם הפסקות מידיי פעם אני רוה טוב ופתאום אני מרגיש כאילומיש מסך מול עיניי שאני בקושי יכול לראות משהו , האם זה קשור למחלה ואם כן מה עליי לעשות ?
בתודה ובברכה
יוסי
שלום רב פרופסור
אנא ממך אני זקוק לעזרה , מה ניתן לעשות כדי למנוע את הגרד הזה שזז כל פעם למקום אחר בגוף ללא התרעה ובכל העוצמה ? זה פשוט בלתי אפשרי זה לא אנושי לחיות כך זה מטרף את הדעת אין שקט , אני עובד אם אנשים באופן פרונטלי ואני ממש לא מחזיק מעמד ,אנא עזרתך הטובה .
אני בן 50 נושא את הגן הקרוי jak 2 , גיליתי את המחלה לפניי כחודשיים בערך
ביצעתי עד כה 2 הקזות ואני נוטל אספרין .75 מילי גרם מידי ערב .
למותר לציין שמאז שגיליתי את המחלה חיי השתנו לחלוטין ,מצב רוחי ירוד לגמרי
ואני יוצא לעבודה בחוסר רצון ,כל היום אני עסוק בעצמי ,מסתכל לעצמי בעיניים לראות עם הם שוקעות בחורייהן , בודק את משקל גופי ,שלא לדבר על הזרועות שכואבות פיזית ובמצב של "רדום" .
שאלתי היא האם אין תרופה למחלה הזו ? מה הסיכויים שזב יתפתח למשהו סופני ?
ומה ניתן לעשות עם כל תופעות הלוואי כגון : חולשה פתאומית ,גרד ,ראש מסתובב גם שיושבים ועוד ועוד .
אודה על התשובה .