פרופ" בן - יהודה !
רוצה להודות על התשובות לשאלותי .
תבורכי !!
ערב טוב לך פרופ" בן יהודה הנכבדה !
ברצוני לדעת האם תרופת הידראה לפולציטמיה ורה יכולה לגרום לנוירופטיה או לכאבים ואו לירידת שרירים בגפיים ?האם טחול בגודל 15.5 סמ" הינו גדול מאוד ? האם ישנן תרופות אחרות למחלה ?
המון תודות !!
פרופ" בן-יהודה הנכבדה !
בהמשך לשאלתי בקשר ירידת מסת שרירים בידיים וברגליים אני מציין בדיוק את גודל הטחול בבדיקת u. S : הטחול הודגם הוגדל ובמשרעת של 15.5 סמ" ואקוגניות תקינים .
הבדיקה בוצעה ב- 23.10.2012 עקב פולציטמיה ורה .
מאוד מצטער שאני מטרידך עקב החרדות ושוב אודה לך מאוד לתגובתך ל- 2 פניותי אלייך היום. המשך יום נפלא!
בוקר טוב פרופ" בן יהודה !
מודה לך לתגובתך !
יתכן שאולי לא הסברתי היטב בעייתי : משקל גופי הכללי לא ירד בכלל ומה שכן ירד זה מסת השרירים בידיים וברגליים שזה נראה שהעור מאוד רפוי . הטחול מוגדל ולא בממדים גדולים מדי . אני נוטל הידראה מדי יום ועובר הקזות מדי זמן .
מבקש מאוד את דעתך ועצתך לגבי הסכנה בכלל ותופעות מסת השרירים ועצתך לגבי אכילת תוכן חרצני המשמשים שיש בו ויטמין בי - 17 וכל דבר אחר .מתנצל על אורך השאלה
ומאחל שבוע נפלא !
שבת שלום פרופ" בן יהודה !
בהמשך לשאלתי הקודמת ברצוני לדייק יותר לתופעות : שאני אומר שידיי ורגליי רזו מאוד למרות שאני מאמץ אותם במשקלות קלות מאוד אני מרגיש כאילו יש לי רק פיסת עור עלי . כמו כן שמתי לב שברגליים ובידיים יש לי כאילו גושים קטנים כמו שלפוחיות רכות .אני מקווה שאני מתאר נכון .הרגשתי הכללית הינה בסדר גמור ללא עייפות למעט החרדות שאינני יודע את פשר התופעות וכיצד להתייחס ולהתנהג ולמי בכלל צריך לפנות? המון תודות להתייחסותך ושבת נפלאה!!!
ערב טוב לך פרו" בן יהודה !
אני סובל מפולציטמיה ורה כ- 4 שנים . מזה כשנה מסת שרירי הידיים והרגליים שלי ירדו ירדו דרסטית למרות שאני מחזק אותם בעזרת משקולות .לצערי כלום לא עוזר. ברצוני לשאול : האם זה יכול לנבוע מהמחלה? האם מותר לי להתאמן ? ובכלל מה יכולה להיות הסיבה ולמי עלי לפנות ? אודה לך מאוד לתגובתך המהירה! לילה טוב !
שלום רב לך !
אודה לך מאוד באם תוכלי לענות לשאלתי מתאריך 5.6.13 בנוגע לפולציטמיה ורה .
מודה לך מאוד מאוד!
לילה טוב !
שלום רב !
אודה לכם מאוד באם אוכל לקבל תשובה לשאלה ששאלתי בקשר לפולציטמיה ולא ראיתי תגובה .
אודה לתגובתכם גם בפורום ואם אפשר גם למייל האישי
לילה טוב!
שלום רב!
אני סובל מפולציטמיה ורה כ-4 שנים. בשנה האחרונה שרירי הידיים והרגליים ירדו מאוד למרות שאני מתאמן בחדר כושר על מנת לפתח את השרירים וזה לא עוזר כלל . אני מרגיש כאילו יש לי רק עור על הגפיים. האם זה עקב המחלהז? האם מסוכן ? האם רצוי להמשיך ולהתאמן ? ובכלל מה יש לעשות וכיצד להתנהג גם בתזונה ובכלל ? אודה מאוד לתשובתכם המהירה מאוד גם לאימייל! יום נפלא!!