קודם כל תודה על זמנך ותודה על התגובה המהירה שהגבת לי בפעם הקודמת...
יש לי בזמן האחרון גרד בגוף,אני לא מתגרדת כל היום אך בהחלט זה מפריע .הגרד בעיקר בידיים ,לא בכפות,ומופיעות שם 2, 3 נקודות קטנות.עליי לציין שאני סובלת מהזעות ,לא בלילה ובנוסף כפי שהבחנת מחרדה, בדיקות דם מלפני חודש תקינות מלבד תת פעילות של בלוטת התריס(השימוטו זה כ7 שנים) האם לדעתך יש להעמיק בירור ? (כבד,לימפה וכן הלאה חס וחלילה )
תודה שוב
מספר שאלות בבקשה ותודה על זמנך היקר
האם חיידק הליקובקטר שטופל באנטיביוטיקה יכול לגרום ללימפומה של הקיבה?
2. האם בדיקת גסטרוסקופיה ללא ביופסיה היא מספקת כדי לקבל אבחנה ,הלכתי לגסטרואנטרולוג בעקבות ריפלוקס ותוצאת בדיקת נשיפה חיובית.טופלתי באנטיביוטיקה משולבת ואינני יודעת אם החיידק חוסל גם בדיקת גסטרו בוצעה והיתה תקינה
3.האם בריחת שתן לפעמים באיזור זמן המחזור חודשי יכולה להעיד על סרטן?אני בת 30 שנה וחצי אחר לידה שלישית
תודה תודה תודה
שלום ותודה מראש. אני בת שלושים,בריאה ,מלבד השימוטו.
נשלחתי על ידי הכירורג לבצע אולטראסאונד בבית השחי בגלל בליטה קטנה שהרגשתי.התוצאות הן 3 בלוטות לימפה גודל 0.9על 1.5 סנטימטר.בעלות מרקם שומני ,ווסקולרצזיה מרכזית חלושה.הכירורג המליץ על בדיקת מחט עדינה ומאז חיי אינם חיים כל הדברים האיומים ביותר עולים לי בראש,אינני ישנה ,בקושי אוכלת אני כל כך מםפחדת שזו לימפומה או סוג אחר של המחלה האיומה,אין עדיין תור לבדיקה.האם בעינייך יש חשד לממאירות?בדיקות הדם שלי תקינות.יש לציין שאני בתקופה איומה של מתח גם בעקבות מחלת אימי (סרטן השד) ואני במעקב סדיר גם ביצעתי ממוגרפיה שהיתה תקינה וגם בדיקת סיטי חזה לפני חצי שנה בעקבות כאבים בצלעות ,שהיתה תקינה לחלוטין .אני רק רוצה לציין שישנן גם שתי בלוטות מאחורי האוזן ,כבר הרבה זמן אבל רופא אף אוזן גרון לא התרשם מהם כלל,וגם לא הפנה אותי לאף בדיקה אשמח מאוד מאוד לחוות דעתך המרגיעה (בתקווה )