שלום רב לך,
נשלחתי לבירור רמת בי 12 = תקין.
תור ל- e.m.g במחצית נוב.
האם ניתן לקבוע איזה תרופה גורמת לתופעה שכזו ? (מטופל cll - כרגע נמצאת בהשהיה),והאם זו עוד צרה שצריך לחיות איתה?
תודה מראש !!
שלום רב לך.
מראש אתוודה כי ההתעלמות מהמצב היתה הדדית.המענה שלי לשאלות בחדר טיפולי יום (CLLׂ ) היתה לקונית ,וההתיחסות של האחיות היתה בהתאם.
בקיצור ,אי התייחסות,וזה יעבור עם הזמן..... .
הרגשת הנימול בכפות הרגלים נמשכת כבר בערך שנתיים,כאשר בזמן האחרון הנימול מציק עד הארה במשך הלילה,וטירדה במשך היום.
האם הטיפול הוא דרך האונקולוג או אחר?
האם זה ניתן לריפוי?
האם זה עוד סעיף בנכות בביטוח לאומי?
תודה מראש!
איזה והאם בכלל צפויות לי לאחר השתלת מוח עצם מחלות או הגבלות בריאותיות?
בפירסומים ברשת לא מצאתי התייחסות לשאלה זו.
כמו כן,מה אומרת הסטיסטיקה/ניסיון על אחוזי הצלחה לעומת אחוזי תמותה?
תודה מראש !
ברשותי כלבה אהובה עד מאד.
האם בעקבות השתלת מח עצם חלה הגבלה כל שהיא על מגע עם בע"ח ?
חולה סי אל אל.מאז 2010.
עם חשד להחמרה/לא בטוח שטרנספורמציה,מטופל בצ'ופ אר.אך כבר במחזור הטיפולים הקודם נתגלתה אלרגיה למבטרה.בטיפול האחרון נוסתה פעם נוספת נתינת מבטרה,מה שהביא לקשת תגובות גרד,פריחה בכל הגוף וקשיי נשימה.לאחר ימים נרשמה ניוטרופניה 100 ולויקופניה 2200.
הקטע המדאיג אותי כרגע (יכול להיות שדבק במשהוא שולי) היא נשירת שיער - זה קוסמטי ובגילי המתקדם ,מתקבל בהבנה...
הקטע השני,והוא הבעייתי יותר,הוא אבדן טעמים.כל מאכל ושתיה מקבל טעמים שאינו "כתוב בתורה".... היש משהוא למניעה?
ערב טוב
בימים אלו טופלתי בסטרואידים עקב התנפחות מסיבית של בלוטות בצוור שהחלו לחסום מעבר אויר.נאמר לי כי זו טרנפורמציה של cll איני זוכר את המונח הלועזי.
טיפולי כימו יחלו הימים הקרובים
כמו כן נאמר לי כי ניתן לעשות השתלה אלוגנית .
מה הקריטריונים /דרך ההחלטה לביצוע השתלה?
תודה מראש
א.ר
כחולה cll פיתחתי אלרגיה למבטרה.והטיפול הופסק.
עקב מחלות חום חוזרות כולל אישפוזים חוזרים בגלל דלקת קרום המוח (פעמיים),הוחל בטיפול i.v.i.g
בביקורת לפני שבוע כל הערכים נמצאים בתוך "הסוגריים" בפעם הראשונה מאז 2010.
האם העתיד כה ורוד ?
תודה