אני חולה במחלה עמילואידוזיס ראשונית עברתי השתלה באוקובר2013היום בבדיקות ישנה עלייה בשרשרות קאפא ולמבדה עם flc תקין.פרוטאינאוריה ללא שינוי. בשתן עלייה גם בשרשראות קאפא וגם למבדה .יש לי כאבי גב לפי בדיקת emgיכול להתאים לרדיקולופטיה אני צריך לעשות סי טי .השאלה היא האם המצב בסדר ? האם את ממליצה על בדיקות נוספות?
תודה רבה
מחכה לתשובה
אני חולה במחלה עמילואידוזיס ראשונית עברתי השתלה באוקובר2013היום בבדיקות ישנה עלייה בשרשרות קאפא ולמבדה עם flc תקין.פרוטאינאוריה ללא שינוי. בשתן עלייה גם בשרשראות קאפא וגם למבדה .יש לי כאבי גב לפי בדיקת emgיכול להתאים לרדיקולופטיה אני צריך לעשות סי טי .
General Hematology
B2 Microglobulin serum 9.5 H micg/ml 0.0 - 3.על מה מעידה תשובה זו?
תודה ושבוע טוב
אני חולה בעמילואידוזיס עברתי השתלת מח עצם ובאוקטובר שנה שעברה ישלי פגיעה כיליתית ולבבית השבטע עשיתי בדיקת אעסוף שתן 24 שעות והתוצאה של החלבון הייתה 12.38 חלה עלייה בכמות החלבון - על מה זה מראה?
אלו התוצאות שלי מיולי 2014
תאריך
חלבון בשתן
6.7.14
11.56
18.9.14
8.56
10.12
9.98
26.3
12.58
תודה וחג שמח
שבוע טוב
ראשית החלמה מהירה לביתך.
אני חולה עמילואידוזיס ראשוני לאחר השתלה (באוקטובר שנה שעברה עברתי את ההשתלה).
בבדיקה שלי בספטמבר הפרי למבדה היתה46 ובאוקטובר היא 64
והקאפה הבספטמבר 34 ובאוקטובר עלתה ל 37
והפרי קאפה למבדה שהיה בספטמבר 0.74 באוקטובר הוא 0.59
על מה מעידים השינויים?
תודה על התשובה.
בעקבות התוצאה של בדיקת הדם קבלתי קיאקסלט 30 גד' למחרת עשיתי בדיקת דם ורמת האשלגן ירדה ל 5.3 מ 6.4 קבלתי יומיים מהקיייאקסלט מינון 30 גר' האם עדין כדאי לעשות בדיקת א.ק.ג? ושוב תודה
שלום רב!
בעלי חולה עמחלואידוזיס בבדיקה היום האשלגן בדם היה גבוה 6.4 מה מומלץ לעשות? ועל מה זה מראה?
המון תודה
עברתי השתלה לפני ארבעה חודשים השבוע מרגיש לא טוה חולשה חוסר תאבון שלשולים והקאות האם זה נורמלי?