אקבע עם מינט,
אך נא אימרי לי אלו בדיקות עליי לעשות להביא איתי, חוץ מספירת דם ו-US בתי שחי שיש לי מלפני חודש, אך עדיין מציקות לי בלוטות הלימפה, כמוכן בשעות הערב בד"כ כפות ידיים ורגליים אדומות...
אני מגיע מהמרכז הארץ, אשמח גם כשאגיע לייעוץ אם תוכלי להתייעץ בנושא ה-HIV עם מומחה בתחום...
פרופ' דינה בן יהודה שלום רב,
הטיפול המונע נימשך חודש ימים לאחר האירוע...
הייתי במעקב במחלקת HIV עד חצי שנה לאחר האירוע, לאחר חצי שנה מנהל המחלקה אמר לי שלא מדובר ב-HIV ועליי לגשת להמטולוג לברר פשר בלוטות הלימפה בבתי השחי (ב-US מימין בלוטת לימפה בקוטר 1.9סמ עם מבנה סונוגרפי שמור, משמאל הודגמו בלוטות לימפה עג לקוטר 1.5סמ עם מבנה סונוגרפי שמור)
אני עדיין משוכנע שמדובר בהדבקה ב-HIV, מכייוון שרגליי שורפות, זרמים ברגליים ובלוטות לימפה בבתי השחי מציקות כבר למעלה מחודשיים
ניבדקתי ע"י נורולוג לגבי השריפה-זרמים ברגליים, חשד לנירופטיה של הסיבים הקטנים, (גם זה יכול להיגרם מזיהום או HIV
1.האם ייתכן שהגוף שלי לא מייצר נוגדנים? (למחלות אלו יש נוגדנים:CMV IgG-124 , EBNA IgG (POS)EBV Past infection ) 2.מעוניין לקבוע תור אליך לבירור(דיברתי עם הפקידה שלך-נינט) רוצה להגיע מוכן-אלו בדיקות עליי להביא איתי ,אולי נידבקתי במחלה אחרת כתוצאה מדקירה זו....
נא עיזרי לי, אני במצב נפשי קשה ...
לפני חצי שנה הותקפתי ע"י נשא HIV שהזריק לי דם בישבן(נראו "שבילי דם" מתחת לעור, פצע שהגליד לאחר שבועיים)-קיבלתי טיפול מונע-PEP,